Företag

Kvalitetspanel med skandinavisk kvalitet

Vad får det lov att vara? Kvalitetspanel är en förstklassig skandinavisk interiörpanel. Upplev en känsla av lyx och kvalitet - resultat av välplanerade projekt in i minsta detalj. Välj mellan valnöt, ek, svart ask, rustik ask, ebony, zebrano och wenge. Äkta ädelträyta ger ett levande och varmt intryck - ett tryggt val där värdet består från generation till generation. Tack vare tillverkarens långa erfarenhet i branschen, kan du försäkra dig om utmärkt kvalitet till rätt pris.

Produkter och beställning

Hitta din närmaste återförsäljare. Vi betjänar grossister, byggnadsfirmor och hustillverkare direkt från fabriken.

SHOWROOM i TÄBY
Kom och bekanta dig med våra produkter på Mirrorline Showroom på Reprovägen 13, TÄBY

TAK- OCH VÄGGPANELER
Kvalitetspanelens yta är av äkta trä, vilket gör att panelen ser levande och naturlig ut. Det fina med äkta ädelträyta är att den ger ett varmt intryck som består från generation till generation. En yta av träfaner bidrar även till att interiörpanelen är robustare än vanlig panel, vilket givetvis underlättar monteringen. De måttnoggranna panelerna är försedda med ett expansionsutrymme, med den goda egenskapen att panelerna fritt kan expandera vid eventuella fuktförändringar. Tack vare tillverkarens långa erfarenhet i branschen, kan du försäkra dig om utmärkt kvalitet till rätt pris.

TEKNISK DATA:
Kärna 10 mm, MDF
Mått på element: 11 x 217 x 2000 mm
Färgalternativ: Ek, Valnöt, Rustik Ask, Svart Ask, Wenge, Zebrano och Ebony.

BASTUPANELER
Stiliga och hållbara lösningar till våta miljöer med bastupaneler. En stämningsfull interiör skapas med hjälp av nyanserat ytmaterial; välj till exempel faner med svart nyans för att skapa en stämning av finsk rökbastu!

TEKNISK DATA:
Mått på element: 11 x 217 x 2000 mm
Färgalternativ: Svart, brun, vit och träfärdig
Kärna: Poppelfaner

GOLV- OCH HÖRNLISTER
Med högklassiga golvlister utför du den sista finishen - en detaljerad och proffsig look. Inredningen kan vara allt från klassisk till modern. Tack vare ett mångsidigt materialurval, kan du försäkra dig om att skapa en stilfull och stämningsfull atmosfär till ditt hem. Golv- och hörnlisterna tål bra slitage och ändringar i luftfuktigheten, dessutom skyddar listerna golvens och väggarnas mötespunkter.

TEKNISK DATA:
Färgalternativ: Ek, Valnöt, Rustik Ask, Svart Ask, Wenge, Zebrano och Ebony.

Tillverkare:

P. ROTOLA-PUKKILA OY
Lustilantie 27
61800 KAUHAJOKI, FINLAND

Tel. +358 6 230 1000
Fax. +358 6 230 1060
timantti@kauhajoki.fi

Ta kontakt och be om en offert

slider2_valkoiset_seinapaneelit.jpg